pátek 1. srpna 2014

Pretty Little Liars THEORY - Kdo je Bethany Young? -1. část /// (Anne)


 
Teorie o Bethany Young.. doufám, se vám bude líbit a dostanete další nápady, jak to v PLL vlastně je.. POZOR! POKUD NEJSTE JEŠTĚ U 5. SÉRIE, NEČTĚTE! OBSAHUJE SPOILERY +  VYZRAZENÍ ZATÍM POSLEDNÍCH DÍLŮ!!!!


Takže pro začátek shrnutí - co víme o Bethany? Byla to 17ti letá dívka která zdrhla z Radley, a někdo ( podle některých spekulací Melisa Hastingsová ale to tu nebude moct důležité ) jí praštil - protože si jí údajně spletl s Alison.

To je všecko sice velmi zajímavé a hezké, ale je trochu divné proč se teď v páté sérii kdy už je seroš celkem rozjetý objeví " nová " nebo spíš doposud neznámá postava.. proto tu trochu zapátráme do minulosti a zkusíme objevit nějaké její stopy.
 
..........................................................................................
 
... myslím že podobný obrázek viděl každý..
Je možné aby Jessica D. a Marion C. byly dvojčata? Já myslím že ANO!
Jak víme z posledního dílu, Jessica vzala Bethany do stájí, kde vyžadovala aby jí říkala " teto Jess " ..
ale chlápek ze stájí říkal, že Bethany to odmítala protože si myslel že nebyly příbuzné. Ale co když byly a Jessica D. prostě chtěla aby jí tak nazývala právem?
 
..................................................................
Když mluvil Toby s Dr. Palmerem o své matce, doktor mu řekl ať jí vyřídí, že se má držet dál od té blondýny. Napadá nás Ali, Cece... ale proč by to nemohla být Bethany? Mohla by být Bethany dcerou Marion C. ? Je to opravdu tak nereálné..?
Bethany by musela být v léčebně už dlouho. A Marion bylo hůř a hůř... co by pro ní mohlo být horší než když jedno z jejích dětí bylo - stručně řečeno - blázen ?
Marion se z toho mohla dostat do léčebny, 
a když Bethany měla najednou svojí mámu tak blízko... byla nadšená ( pochopitelně ) . Mohla jí stále otravovat, nenechat jí chvíli na pokoji.. to mohl Dr. Palmer myslet. Nemusel nutně vědět že jde o její dceru, ale ani se neřeklo že jí ta blondýna nějak šikanovala nebo tak? Mohla jí prostě neustále otravovat a nenechat odpočinout.
A ještě - víme že Ali to asi nebyla. Proč by si tedy Cece všímala úplně cizí ženský?! V Rosewoodu je sice možné všechno, ale tohle se mi prostě nezdá. A navíc, kdo jiný by se k Marion dostal - pokud by nebyl rovnou v Radley s ní, a nebo pokud by to nebyl příbuzný/příbuzná.
...............................................................................................................
 Pokud se vám tato teorie líbila a zajímá vás, dejte nám vědět, a bude pokračování!


Žádné komentáře:

Okomentovat